Vrijmarkt Leerdam / reünie Noachschool Schoonrewoerd

11-06-2011


In Het Oude Raadhuis was een doorlopende beamer-presentatie te zien, van de foto’s die al zijn uitgezocht en gedigitaliseerd door een aantal enthousiaste vrijwilligers onder leiding van Jos Slieker.


De Vrijmarkt in Leerdam. We stonden schuin tegenover Het Oude Raadhuis. Ook dit jaar kregen we weer hulp van Abe Drijver. Waren de afgelopen paar jaar zeer succesvol v.w.b. het aantal nieuwe leden en verkopen van publicaties, dit jaar viel dat tegen. Door het slechte weer was het bezoekersaantal niet heel erg hoog.


Peter van Rooden was in Het Oude Raadhuis aanwezig voor de beamerpresentatie. Het was voor bezoekers ook mogelijk, tegen betaling, een afdruk te krijgen van een foto.


Eén van de vrijwilligers, de heer Van Iterson. Hij kon bij iedere foto die voorbij kwam, wel een verhaal vertellen.


Op 11 juni vierde ook de Noachschool in Schoonrewoerd haar 100-jarig bestaan, met een reünie. Voorzitter en webmaster waren daar aanwezig om het fotoboek “Schoonrewoerd 1880-1980” te promoten. We kregen heel veel leuke reacties van mensen die boek al in hun bezit hadden en ook werd er een flink aantal boeken verkocht.

Verder zorgden we ook voor de verkoop van de boekjes van de Noachschool en de tegeltjesactie. Het was een heel erg drukke, maar zeker ook heel gezellige middag, met een goed resultaat.