VRIJMARKT 29-05-2010

Zaterdag 29 mei stonden we op de Vrijmarkt in Leerdam.

We hadden een goede plek, halverwege de Kerkstraat en het was mooi weer, dus lekker veel publiek in de stad.

’s Morgens werd de kraam bemand door voorzitter Teunis Blom en lid Abe Drijver. Deze was, net als vorig jaar, ook nu weer heel goed in het leden werven.

’s Middags namen penningmeester Joop van Reenen en bestuurslid Peter van Rooden de honneurs waar.

Er was de hele dag veel aanloop en aan het eind van deze geslaagde marktdag konden we zo’n 10 nieuwe leden aan onze ledenlijst toevoegen en waren er heel wat kalenders en boeken verkocht.

Abe Drijver bedanken we voor zijn enthousiaste hulp.

Laat het publiek maar komen.

Abe Drijver probeerde een nieuw lid te werven, de heer Haag kocht

een verjaardagskalender en Teunis Blom werkte de administratie bij.

De middagploeg: Joop van Reenen en Peter van Rooden. Ook zij hadden over het aantal bezoekers niet

te klagen.

Peter van Rooden met het net verschenen  "Dopen, trouwen en begraven in Oosterwijk"