AFSLUITING TENTOONSTELLING 250 JAAR GLAS IN LEERDAM

Zaterdag 12 september was de laatste dag van de tentoonstelling "250 jaar GLAS in Leerdam".

Dit weekend was een heel druk weekend in Leerdam: er waren de glasdagen en ook was het Open Monumentendag.

Dit trok veel bezoekers naar Leerdam en ook naar Het Hofje.

Hierdoor waren vrijdag 11 september en vooral zaterdag 12 september de absolute topdagen in de 2 maanden dat deze tentoonstelling heeft gelopen.

Vanwege Open Monumentendag was Het Hofje van Aerden ook de hele dag geopend. Dat leverde voor zowel Het Hofje als de tentoonstelling in de Raadzaal veel bezoekers op.

Vrijwilliger van Het Hofje Guus Harms heette in historische kleding de bezoekers op enthousiaste wijze welkom. Hier in gesprek met wethouder Wim van der Leij. Zij zijn allebei ook vrijwilliger geweest bij de tentoonstelling.

De diverse films over glas werden ook goed bekeken. Men kon gelijk even zitten en uitrusten.

Aan het eind van de zaterdagmiddag kwamen we met de vrijwilligers bij elkaar om onder het genot van een hapje en drankje na te praten over de afgelopen tentoonstellingsperiode.

Van links naar rechts: Martin den Dunnen, Jan-Arie Bogert, Neel Nieuwenhuis, Ina Bogert, Liesbet de Groot, Jos Slieker, Louise Logtenberg, Jan van Beuzekom, Riet van Ooijen en Govert Twigt.

Op deze foto ontbreken: Wim van der Leij, Guus Harms, Nel Stek, Tonny Keuken, Marianne Broekhuizen en Toos van Iperen.

Een bloemetje voor alle vrijwilligers.